Prečo je lepšie si žeriav prenajať?

Keď vidíte žeriavy na stavbách, možno si ani neuvedomíte, že väčšina z nich je prenajatá na túto konkrétnu prácu. Realita je taká, že väčšina spoločností nepotrebuje žeriav neustále používať a často sa stáva, že firmy potrebujú rôzne typy zariadení v závislosti od konkrétnej práce. Prenájom a nákup žeriava má svoje výhody, ale tieto výhody budú samozrejme závisieť od vašej situácie.  Ponúkame širokú škálu minižeriavov UNIC na prenájom, pretože si uvedomujeme, že naši zákazníci majú rôzne potreby a chceme, aby každý z nich mal prístup k našim inovatívnym produktom. V tomto blogu načrtneme štyri hlavné dôvody, prečo by ste sa mali rozhodnúť náš minižeriav nie kúpiť, ale prenajať.

Prenájom žeriavov je flexibilný

Vďaka neustále sa meniacej technológii dnes nie je nezvyčajné, že váš žeriav v priebehu niekoľkých rokov zastará. Aj keď je stále použiteľný, môžete zistiť, že nový žeriav vyšiel s lepšou palivovou účinnosťou, vyššou nosnosťou alebo špeciálnymi funkciami. V KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. vždy prinášame na trh inovatívne technológie s modernými funkciami, ktoré sú prospešné pre našich zákazníkov. S častými aktualizáciami nášho radu najmodernejších strojov by ste si museli kupovať nový minižeriav každú chvíľu.

Prenájom žeriavov je pohodlný

Vďaka našim trom skladom nie ste nikdy príliš ďaleko od jedného z našich mini žeriavov, ktoré vám v krátkom čase môžeme doručiť svojou vlastnou dopravou. Pokiaľ počas používania žeriava zistíte, že by ste mohli potrebovať iný produkt, vždy nájdeme iné riešenie a pošleme vám nový stroj. Zakladáme si na tom, že sme akční a flexibilní.

Poskytujeme profesionálnu podporu

Keď si požičiate žeriav, nie ste odkázaní len na svoje zariadenia, ale pokiaľ to budete potrebovať, môžeme byť s vami na každom kroku. V závislosti na vašich potrebách môžeme poskytnúť iba žeriav, alebo môžeme žeriav tiež dopraviť k vám, poskytneme Vám kvalifikovaných žeriavnikov alebo zapožičiame viazacie prostriedky, jednoducho urobíme všetko pre to, aby bolo možné vykonať potrebné zdvíhacie práce kvalitne a pokiaľ možno dokonale.

Prenájom žeriavov šetrí peniaze

Keď si nie ste istí, aký typ žeriava potrebujete, alebo sa vaše potreby neustále menia, prenájom vyjde rozhodne lacnejšie ako nákup viacerých typov žeriavov. Pokiaľ neplánujete svoj žeriav používať neustále, prestoje stroja sa môžu predražiť, pretože nebudete schopní získať svoje peniaze v rámci návratnosti investície v primeranom časovom rámci.

Nákup žeriava so sebou tiež nesie zodpovednosť za údržbu a ďalšie výdavky. Naša požičovňa minižeriavov je pravidelne obmieňaná tak, aby sme mali čo najnovšie stroje. Navyše disponujeme najlepším servisným zázemím a servisnými odborníkmi/špecialistami na japonské pavúčie minižeriavy UNIC v celej Českej a Slovenskej republike.

Pri rozhodovaní medzi prenájmom alebo nákupom žeriava je dôležité zvážiť, aké výhody pre vás každá možnosť bude mať. KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. ponúka ako predaj, tak prenájom celého produktového radu minižeriavov UNIC, takže bez ohľadu na to, ako sa rozhodnete, splníme vaše priania.

Ak sa chcete dozvedieť viac o prenájme, môžete nás kontaktovať telefonicky na +420 603 903 888.  Ako spoločnosť č. 1 v oblasti zdvíhacích riešení vám náš tím vždy rád pomôže. Pôsobíme na celom Slovensku.