Istota a výhodné podmienky dlhodobého prenájmu

Technické vybavenie nemusíte kupovať, aj keď ho potrebujete na dlhodobý projekt. V takom prípade sa vám môže oplatiť dlhodobý prenájom. Čím dlhšie si totiž zariadenie prenajímate, tým je lacnejšie vďaka poklesu fixných nákladov. V prípade prenájmu sú výhody na vašej strane. Prenajímate si stroje, ktoré sú pravidelne kontrolované a testované autorizovaným revíznym technikom. Poskytneme vám vlastných skúsených žeriavnikov alebo kompetentne zaškolíme vašich ľudí, ktorí budú stroje obsluhovať.

Informujte sa teraz, vypracujeme vám férovú ponuku. Lacný prenájom je lepší ako drahá kúpa!

Napíšte nám na dispecink@kmbss.cz alebo zavolajte na +420 603 903 888

Plánujete neobvyklý projekt?

Spoločnosť KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. ponúka komplexné služby od plánovania až po realizáciu. Pri zložitejších projektoch je prvým krokom návšteva nášho žeriavnika/technika na mieste plánovanej práce. Preskúma terén a urobí výber vhodných strojov, prípadne po návrate do kancelárie vykoná potrebné výpočty. V jednoduchších prípadoch sú v hre aj virtuálne obhliadky, pri ktorých je potrebná spolupráca vášho človeka na pracovisku s naším technikom. Obaja sa spoja prostredníctvom videohovoru a náš špecialista si virtuálne prezrie pracovisko.

Získajte špecialistov KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. už vo fáze plánovania projektu. Začnite plánovať a organizovať potrebné stroje a zariadenia hneď od začiatku. Ponúkame všetko od plánovania až po realizáciu – kompletné riešenie pre vás. Pomôžeme vám vytvoriť plán procesu montáže/inštalácie/zvýšenia a pomôžeme vám sformulovať možný scenár s využitím optimálnych riešení, ako je napríklad inštalácia viactonových skiel alebo výmena existujúcich skiel. Odborné znalosti a špecializované strojové vybavenie spoločnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. vám otvárajú jedinečné možnosti, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.   Skúsený a profesionálny tím spoločnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. je tu pre vás, aby vám poradil a pomohol. Radi vám pomôžeme nájsť to správne zariadenie pre váš projekt.