Pásové mini žeriavy – kompaktné zdvíhacie riešenia pre interiérové projekty

Vo svete stavebníctva majú inovácie často podobu kompaktných zdvíhacích riešení, ktoré maximalizujú účinnosť bez toho, aby sa znížil výkon. Ako sme sa v priebehu rokov v spoločnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. naučili, väčšie nie je vždy lepšie a niekedy riešenie spočíva v malých, ale výkonných žeriavoch, ktoré prenajímame a predávame. Na mnohých miestach v Slovenskej republike nie sú vonkajšie ani vnútorné podmienky na staveniskách vhodné na umiestnenie väčších strojov, a práve tu nachádzajú uplatnenie naše kompaktné stroje, schopné pracovať v stiesnených a nerovných terénoch.

Niektoré z najnáročnejších projektov pre žeriavy a zdvíhacie práce sú práce vo vnútri budov kvôli obmedzenému priestoru, potrebe udržiavať čisté prostredie a potrebe úplne presných pohybov. Na takéto projekty potrebujete stroj, ktorý to všetko zvládne. Žeriav, ktorý dokáže poskytnúť zdvíhací výkon, kompaktné rozmery a ľahkú manévrovateľnosť, sa môže zdať vzácny, ale s pásovým mini žeriavom od spoločnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. to môžete dosiahnuť. Na prácu v citlivom prostredí je ideálny UNIC-095 ECO s batériovým pohonom, a teda nulovými emisiami.

Zdvíhacie práce v interiéri predstavujú výzvu

Vyriešiť, ako zvládnuť projekty zdvíhania v interiéri, bolo v stavebníctve vždy zložité. Takéto práce si veľmi často vyžadujú riešenia v podobe strojov, ktoré sú kompaktné, ľahké a ľahko sa s nimi manévruje bez straty zdvíhacieho výkonu. Otázka znie: ako ju vyriešiť?

Zoznámte sa s pásovým mini žeriavom

Pásové minižeriavy sú kompaktné mobilné žeriavy, ktoré ponúkajú obratnosť a silu na rôzne náročné projekty. Ak tieto minižeriavy umiestnite na stavenisko, môžete využiť ich jedinečnú výhodu, ktorou je ich menšia veľkosť, ktorá im umožňuje vtesnať sa a pracovať v stiesnených priestoroch. Tu nehrozí, že by vás obmedzovala nízka maximálna nosnosť stroja, pretože nosnosť mini žeriavov je v porovnaní s malým priestorom, v ktorom dokážu pracovať, impozantná.

Kompaktná konštrukcia

Ponuka stroja s jedinečnou schopnosťou zmestiť sa do úzkych priestorov zjednodušuje mnohé stavebné projekty v interiéri. Znižuje potrebu vykonávať zložité úpravy len preto, aby sa zabezpečil prístup do týchto budov. Minižeriav sa zmestí do štandardných otvorov a vďaka nižšej hmotnosti je menej pravdepodobné, že poškodí konštrukciu podlahy. Naše pásové minižeriavy často pracujú na podlahách a strechách. Sú malé, čo je výhodou aj pri ich preprave. Môžete s nimi prechádzať úzkymi cestami v centrách miest, preplietať sa kľukatými uličkami a potom bez obáv vykonávať zdvíhacie práce na stavenisku.

Presné manévrovanie

Vďaka svojim malým rozmerom sú pásové mini žeriavy nielen skvelé na manévrovanie v nerovnom teréne, ale majú aj pokročilé funkcie špeciálne na tento účel. Sú určené pre takmer každý typ terénu. Pásové mini žeriavy majú robustné pásy, ktoré pomáhajú stroju pohybovať sa hladko. Používateľsky prívetivé ovládanie, ktoré tieto žeriavy ponúkajú, uľahčuje kontrolované pohyby v ostrých zákrutách a stiesnených priestoroch, a to buď pomocou pák, alebo pomocou diaľkového ovládania.

Zníženie rušivých vplyvov

Vzhľadom na veľkosť pásových mini pásových žeriavov zvyčajne nie je potrebné žiadať o vymedzenie pracovnej oblasti v projektu zdvíhania, čím sa uvoľní priestor na cestách a v budovách, čo umožňuje pokračovať v bežnom živote v okolí stroja. Jednoduchý prístup, ktorý tieto stroje umožňujú, tiež znamená, že sa môžu dostať na stavenisko oveľa rýchlejšie a často môžu vykonávať úlohy efektívnejšie.

Spoločnosť KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. ako priekopník v oblasti inovácií v stavebníctve využíva potenciál mini žeriavov na riešenie širokej škály projektov v interiéri aj exteriéri. Od inštalácie strojov v stiesnených výrobných podmienkach až po manipuláciu s chúlostivými materiálmi v múzeách – naše skúsenosti s každodennou prácou s pásovými minižeriavmi UNIC z nás robia lídra v tejto oblasti v Českej a Slovenskej republike. Zavolajte na náš dispečing na číslo +420 603 903 888 a poraďte sa s naším špecializovaným tímom o najlepších zdvíhacích riešeniach pre váš projekt.