Cesta do GGR – objavovanie najnovších minižeriavov

V rámci našej snahy o inovácie a odhodlania zostať na špičke v odvetví mini žeriavov sa naša spoločnosť, japonský predajca mini žeriavov UNIC, nedávno vydala na prieskumnú cestu do Spojeného kráľovstva. Naším cieľom bolo sídlo nášho hlavného predajcu, spoločnosti GGR Group, ktoré sa nachádza v Haddenhame.
Hlavným cieľom našej návštevy bolo bližšie sa zoznámiť s najnovším prírastkom do pôsobivého radu minižeriavov UNIC, modelom UNIC-325 poháňaným lítiovou batériou. Tento najmodernejší minižeriav vyvoláva v odvetví veľký rozruch a my sme sa chceli presvedčiť o jeho schopnostiach na vlastné oči. Cesta nebola len o minižeriave UNIC-325, ale išlo o komplexnú prehliadku a test radu mini žeriavov vybavených hydraulickými krakorcami.
Po príchode do spoločnosti GGR v Haddenhame nás srdečne privítali a s očakávaním sme vošli do haly, kde už boli pripravené sľúbené nové výrobky. V hale boli vystavené takmer všetky modely z radu mini žeriavov UNIC, z ktorých každý bol starostlivo navrhnutý a skonštruovaný tak, aby spĺňal neustále sa vyvíjajúce požiadavky stavebného a zdvíhacieho priemyslu. Kompaktný a elegantný UNIC-325 alias „vysúvací žeriav“ nás okamžite zaujal svojimi pôsobivými špecifikáciami a pokročilými funkciami.
Počas našej návštevy nám odborníci spoločnosti GGR poskytli podrobné informácie o jedinečných schopnostiach žeriavu UNIC-325 a ukázali nám jeho hydraulický krakorec a jedinečný vyskakovací stĺp v akcii. Presnosť a efektívnosť týchto strojov posilnila našu dôveru vo výnimočné technické schopnosti spoločnosti Furukawa, výrobcu minižeriava UNIC, a vo strategické partnerstvo, ktoré zdieľame so skupinou GGR.
Okrem minižeriavu UNIC-325 sme si prezreli aj UNIC-295 a UNIC-546, ktoré poznáme už dlho, keďže ich máme vo svojom vozovom parku a ponúkame ich na prenájom aj na predaj. Tieto boli však pre nás novinkou, pretože boli vybavené hydraulickými krakorcami, čím sa zvýšila všestrannosť a prispôsobivosť, ktorá definuje celý rad mini žeriavov UNIC. Najmä hydraulické krakorce predstavujú úroveň flexibility, ktorá otvára nové možnosti v náročných pracovných prostrediach.
Naša návšteva v spoločnosti GGR v Haddenhame bola nielen prehliadkou najmodernejších strojov, ale aj príležitosťou na posilnenie našich vzťahov s hlavným predajcom. Výmena poznatkov, spoločné diskusie a praktická práca s mini žeriavmi vytvorili synergiu, ktorá bude nepochybne prínosom pre našich zákazníkov doma.
Keď sa zamyslíme nad touto obohacujúcou skúsenosťou, je jasné, že odhodlanie spoločností Furukawa a GGR inovovať sa zhoduje s naším poslaním poskytovať našim zákazníkom najlepšie možné riešenia na trhu. Žeriav UNIC-325 a ďalšie mini žeriavy UNIC vybavené hydraulickými krakorcami nie sú len stroje; predstavujú novú éru efektívnosti a presnosti zdvíhacích operácií.
Naša cesta do spoločnosti GGR v Haddenhame bola viac než len návštevou – bola dôkazom sily nášho partnerstva, nášho spoločného záväzku k dokonalosti a našej spoločnej vízie poskytovať zákazníkom bezkonkurenčnú kvalitu. Zostaňte naladení na doplnenie nášho sortimentu o tieto špičkové mini žeriavy, pretože sme schopní plniť vaše potreby zvyšovaním štandardov a definovaním nových možností vo svete zdvíhacích zariadení.
Predaj minižeriavov: Tamara, tel. +420 733 194 525
Prenájom minižeriavov: dispečing, tel. +420 603 903 888