KMB STAVEBNÍ SERVIS z vtáčej perspektívy

KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o.: depo Všechromy z vtáčej perspektívy
Predstavujeme vám depo Všechromy spoločnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o., pohľad z vtáčej perspektívy, ktorý odhaľuje premenu starého hospodárskeho dvora na moderné technické a servisné centrum.
História rekonštrukcie
V roku 2019 spoločnosť KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. kúpila opustenú hospodársku budovu v obci Všechromy v Stredočeskom kraji. S láskou k dobovej architektúre prvej polovice 20. storočia začala s postupnou rekonštrukciou tohto chátrajúceho objektu. Predtým mala spoločnosť sklad formou prenájmu v priemyselnom areáli v Horných Počerniciach, ale teraz má vlastné technické stredisko v malej obci Všechromy, na dosah diaľnice D1, 15 km od výjazdu Strančice, Velké Popovice.
Multifunkčný komplex
Týmto odkazom sa dostanete priamo do srdca spoločnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. – nájdete tu moderné kancelárie, sklady s mini žeriavmi, vákuovou a zdvíhacou technikou a kompletné servisné zázemie. Multifunkčný charakter priestorov zabezpečuje efektívnosť a plynulosť všetkých procesov.
Servis na prvom mieste
Depo spoločnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. neslúži len na uskladnenie minižeriavov a vákuových či zdvíhacích zariadení. Pravidelné kontroly minižeriavov a vákuových zdvíhacích zariadení, ktoré tu spoločnosť vykonáva, zabezpečujú maximálnu bezpečnosť a spoľahlivosť všetkých zariadení.
Virtuálna prehliadka z vtáčej perspektívy
Preleťte sa nad depom Všechromy pomocou našej virtuálnej prehliadky a pozrite sa, ako sa na tomto mieste spája história s modernou technikou. Alebo sa príďte pozrieť do spoločnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. Všechromy a presvedčte sa na vlastné oči o kvalite strojov a služieb, ktoré ponúkame.

Dispečing:  +420 603 903 888

Servis:  +420 775 089 953