Cesta k inováciám do spoločnosti ZINC

V spoločnosti KMB STAVEBNI SERVIS nás snaha o dokonalosť vedie k neustálemu hľadaniu najnovších pokrokov v našom odvetví. S potešením preto oznamujeme našu nadchádzajúcu služobnú cestu do spoločnosti ZINC (https://zinknfz.de/), renomovanej spoločnosti na čele inovácií v Landsbergu na Lechu.

Naša cesta nás zavedie do sídla spoločnosti ZINC, kde vykonáme komplexnú prehliadku nášho 5-nápravového nákladného vozidla Volvo a hydraulického žeriavu Effer 2255. Tento jedinečný stroj bude vybavený do najmenšieho detailu na zasklievanie. Práve minulý týždeň bol hydraulický žeriav bezproblémovo integrovaný do nákladného vozidla – tento proces sa láskyplne nazýva „svadba“. Je to významná udalosť, pretože tieto dve súčasti sa stávajú neoddeliteľnými a pripravenými na riešenie nadchádzajúcich výziev.

V očakávaní našej návštevy sme mali možnosť nahliadnuť do starostlivého vystužovania nákladného vozidla Volvo. Pozornosť spoločnosti ZINC k detailom a oddanosť kvalite je zrejmá z každého zvaru a skrutky, čo nám dáva dôveru v ich profesionalitu.

Jedným z vrcholov našej cesty je príležitosť stretnúť sa so samotným Andreasom Zinkom, vizionárom, ktorý stojí za úspechom spoločnosti ZINC. Nesmierne si vážime jeho odborné znalosti a ľudské vlastnosti a tešíme sa, že s ním budeme môcť diskutovať o zložitostiach nášho stroja.

Okrem toho si so sebou vezmeme adaptéry, ktoré v súčasnosti používame na prácu s minižeriavmi UNIC a ktoré by sme chceli mať i na novom stroji. Pán Zink zabezpečí, aby sa tieto adaptéry dali bez problémov namontovať na žeriav, čím sa ešte viac zvýšia jeho možnosti a všestrannosť pre naše prevádzky.

Keď sa vydávame na túto cestu, sme plní vzrušenia a očakávania. Nie je to len obchodná cesta – je to pokračovanie nášho nového partnerstva, výmena nápadov a spoločné posúvanie hraníc inovácií.

Zostaňte naladení na aktuálne informácie z našej návštevy v spoločnosti ZINC, pretože pokračujeme v našej snahe o dosiahnutie dokonalosti v stavebníctve aj mimo neho.

Medzitým pokračujme v budovaní budúcnosti, jednou inováciou za druhou. #KMBStavebniServis #ZINC #Inovácie #Stavebníctvo