Minižeriavy UNIC na ceste do druhohôr

Minižeriavy UNIC na ceste za druhohornými dinosaurami v Múzeu Dinosauria v Prahe

Dinosauria Museum Praha, ukryté v srdci outletového a zábavného komplexu POP Airport, nie je len múzeum. Je to cesta späť v čase, do čias, keď vládli obri, kde návštevníci zažijú dobrodružstvo nevídaných rozmerov, tvárou v tvár dinosaurom v modernom interaktívnom svete. A za týmto úžasným zážitkom stoja nielen prehistorickí obri, ale aj technologický zázrak – japonské minižeriavy UNIC.

Naša spoločnosť, ako autorizovaný predajca minižeriavov UNIC, využila príležitosť stať sa neoddeliteľnou súčasťou tohto revolučného projektu. Srdcom našej prevádzky sa stal skúsený žeriavnik Martin Beníček a jeho verný partner – pásový minižeriav UNIC-095 ECO. Vo vnútornom prostredí múzea nie je možné používať štandardné stroje s emisiami CO2, preto sme do projektu nasadili náš „zelený“ UNIC-095 ECO s nulovými emisiami, ktorý je ideálny na prácu v citlivom prostredí.

Našou úlohou bolo nainštalovať nový exponát v hodnote 70 miliónov českých korún, čo je mimoriadne dôležitá úloha, ktorú sme prijali s pokorou a zároveň s veľkým nadšením. Naše predchádzajúce skúsenosti s prácou s dinosaurami nám dávali istotu, že sme na túto dôležitú špeciálnu úlohu pripravení. V minulosti sme už inštalovali exponáty dinosaurov v tomto pražskom múzeu Dinosauria aj na streche obchodného domu Harfa v Prahe a podieľali sme sa aj na projekte Dino parku v Maďarsku.

Teraz sme sa vrátili na „miesto činu“. Práca s dinosaurami nám nie je cudzia a sme hrdí na to, že sme mohli prispieť k vytvoreniu jedinečného zážitku pre návštevníkov Dinosauria Museum.