Návšteva firmy ZINC a zápas Ligy majstrov UEFA

Návšteva nášho obchodného partnera Andreasa Zinka, generálneho riaditeľa spoločnosti ZINC Nutzfahrzeuge, bola nielen obchodným stretnutím, ale aj nezabudnuteľným zážitkom, ktorý nám umožnil vidieť krásy malebného mestečka Landsberg am Lech a zažiť vzrušujúce chvíle na futbalovom štadióne.

Spoločnosť ZINC, ktorú vlastnia a riadia Andreas a Susanne Zinkovci, nie je len obyčajným obchodným partnerom. Je to spoločnosť s víziou a vášňou pre dokonalosť, čo možno vidieť nielen na vysokej kvalite ich služieb, ale aj na spôsobe, akým sa k nám správajú ako k obchodným partnerom. Ich sídlo v malebnom mestečku Landsberg am Lech nám poskytlo nádherný výhľad na nemeckú krajinu a atmosféru pokoja a pohody, ktorá je pre toto malé mestečko typická.

Naša návšteva však mala ešte jeden skvelý doplnok – darček od Andyho, ktorý nám doslova vyrazil dych. Vstupenky na zápas Ligy majstrov UEFA medzi FC Bayern Mníchov a Realom Madrid! Pre každého futbalového fanúšika je takáto príležitosť splneným snom a pre nás to bola jedinečná príležitosť zažiť tento vzrušujúci športový zážitok na vlastnej koži.

Zápas bol vzrušujúci a dramatický – dva góly a dve penalty! Každý okamih bol plný napätia a emócií a my sme sa nadšene pridali k davu fanúšikov, ktorí fandili ako o život. Bolo neuveriteľné byť súčasťou tejto atmosféry a vďaka Andyho štedrosti sme si zápas užili naplno.

Po vzrušujúcom zápase sme navštívili aj centrálu spoločnosti ZINC, aby sme si pozreli stav nášho špeciálneho vozidla Volvo s namontovanou hydraulickou rukou Effer 2255. Sme nadšení grafickými návrhmi od nášho talentovaného grafika Marka Shiposa a nevieme sa dočkať, až uvidíme naše vozidlo zakryté a pripravené na jazdu.

Je skvelé vedieť, že naše päťnápravové Volvo vybavené hydraulickou rukou Effer 2255 bude môcť uspokojiť potreby našich zákazníkov v Českej republike. Vďaka niekoľkodňovému školeniu, ktoré nám Andreas poskytne po dodaní stroja, budú naši žeriavnici plne zdatní v obsluhe hydraulickej ruky Effer 2255 a budú schopní uspokojiť rastúce potreby našich zákazníkov.

Chceli by sme sa poďakovať Andreasovi Zinkovi nielen za to, že nám umožnil zažiť našu návštevu v Alianz Arene, ale aj za jeho pohostinnosť a ústretovosť počas celej našej návštevy. Sme nadšení z nášho partnerstva a tešíme sa na budúcu spoluprácu.