Kompaktný UNIC-095 pracuje na chodníku vedľa rušnej cesty

V práci, ktorá nás čakala, sme čelili výzve, ktorá si vyžadovala precíznu prácu a špičkovú technológiu. Našou úlohou bolo nainštalovať štyri veľkoformátové sklenené panely s hmotnosťou 600 kg v Uhříněvsi na Námestí protifašistických bojovníkov, na mieste s obmedzeným priestorom a vedľa rušnej cesty. Na túto prácu sme povolali nášho odborníka – žeriavnika Mirka Kytlicu, ktorý sa špecializuje na tieto náročné situácie.

Mirka Kytlica si so sebou priniesol svoju osvedčenú techniku, ktorú s istotou používa pri podobných projektoch. Jeho voľba padla na mini žeriav UNIC-095 a vákuové zdvíhacie zariadenie Righetti VB4+4. Táto kombinácia sa vďaka svojmu výkonu a spoľahlivosti stala jeho obľúbenou.

Minižeriav UNIC-095 sa ukázal ako ideálny nástroj na prácu na pomerne úzkom chodníku vedľa frekventovanej cesty. Jeho kompaktná konštrukcia a nastaviteľné nohy umožňovali presnú manipuláciu s veľkým sklom v náročných podmienkach. V kombinácii s vákuovým zdvíhacím zariadením od talianskeho výrobcu Righetti dokázal Mirek presúvať s maximálnou presnosťou a bezpečnosťou.

Vďaka starostlivému plánovaniu a profesionálnemu prístupu Mirka Kytlicu sme inštaláciu skla dokončili bez akýchkoľvek komplikácií. Jeho technické znalosti a skúsenosti s prácou v náročných podmienkach zabezpečili úspech celého projektu. Sme hrdí na to, že sme mohli nášmu zákazníkovi poskytnúť kvalitnú a bezpečnú inštaláciu, ktorá splnila všetky očakávania. Na tejto zakázke sme spolupracovali s pracovníkmi spoločnosti MK OKNA .